martedì 10 gennaio 2017

PUFF PASTRY WITH WURSTEL, BECHAMEL, SPINACH AND BRAN OAT - Pasta sfoglia con wurstel, besciamella, spinaci e crusca di avena



Ingredients for 4 people
2 rolls of pasta dough
4 large pork sausage
4 tablespoons of sauce prepared before
4 tablespoons of oat bran
fresh spinach
1 clove of garlic
1 organic egg
extra virgin olive oil
salt and pepper

Method
Wash and clean the spinach. Take a little oil and fry garlic and saute in a pan spinach themselves, for a few minutes then turn off the heat and let stand.

Roll out the puff pastry rolls and cut them in half length, then place on top of spinach, white sauce, oat bran and finally the hot dogs. Roll it all on himself and brush the surface with beaten egg. Bake at 220 degrees for about 20 minutes and then baked and served hot.




Ingredienti per 4 persone
2 rotoli di pasta sfoglia 
4 wurstel di suino grandi
4 cucchiai di besciamella preparati prima
4 cucchiai di crusca di avena
spinaci freschi
1 spicchio di aglio
1 uovo biologico
olio extravergine di oliva
sale, pepe

Procedimento
Lavate e mondate gli spinaci. Fate un soffritto di olio e aglio e rosolate in padella gli spinaci stessi, per pochi minuti quindi spegnete il fuoco e lasciate riposare.

Stendete i rotoli di pasta sfoglia e divideteli a metà per la lunghezza, quindi disponete sopra gli spinaci, la besciamella, la crusca di avena e per finire il wurstel. Arrotolate il tutto su se stesso e spennellate la superficie con l'uovo sbattuto. Infornate a 220 gradi per circa 20 minuti quindi sfornate e servite caldo.