185 grams of millet flour
85 grams of rice flour
40 grams of flour type 1
60 grams of butter
30 grams of Demerara sugar
20 grams of sunflower oil
1 organic egg
half a teaspoon of powdered ginger
Method
Mix butter and sugar, then add the egg, flour sifted oil and ginger powder. Mix well, form a ball, wrap in cellophane and let rest in refrigerator for about 2 hours. then roll out the mixture and engrave the cookies with a heart-shaped mold. Bake at 170 degrees for about 25 minutes. A obtained cooking, the oven, let cool and then enjoy.
Ingredienti
185 grammi di farina di miglio
85 grammi di farina di riso
40 grammi di farina di tipo 1
60 grammi di burro
30 grammi di zucchero Demerara
20 grammi di olio di girasole
1 uovo biologico
mezzo cucchiaino di zenzero in polvere
Procedimento
Impastate burro e zucchero, poi aggiungete l'uovo, le farine setacciate l'olio e lo zenzero in polvere. Amalgamate bene il tutto, formate una palla, avvolgetela nel cellophane e fate riposare in frigo per circa 2 ore. Stendete quindi il composto e incidete i biscotti con uno stampo a forma di cuore. Infornate a 170 gradi per circa 25 minuti. A cottura ottenuta, sfornate, fate raffreddare quindi gustate.