sabato 26 ottobre 2013

SEABASS AT THE CITRUS FRUITS - BRANZINO AGLI AGRUMI



Foto stock: Boiled fillet of white fish Dorado with olives,...Ingredients for 4 people:

4 fillets of sea bass and clean and unfishboned.
1 Sicilan orange organic and non-treated
1 untreated cedar
1 lime untreated
3 tangerines untreated
1 bunch of cilantro
2 teaspoons anise seeds
salt, green pepper.

preparation:
Grated on a plate a little zest of citrus fruits.
Take a bowl and squeeze in the juice of the oranges, the cedar, the lime and mandarin. Mix well.
Now take a baking dish and grease it with 2 tablespoons of oil. Put inside the sea bass fillets and sprinkle with the juice of citrus fruits sieved.
Bake at 200 degrees for about 15 minutes. Open a moment the oven and place the fish on the rinds of citrus fruits. Close the oven and cook for another 5 minutes.
Serve warm.






Ingredienti per 4 persone:

4 filetti di branzino puliti e deliscati
1 arancia siciliana biologica e non trattata
1 cedro non trattato
1 lime non trattato
3 mandarini non trattati
1 mazzetto di coriandolo
2 cucchiaini di semi di anice
sale, pepe verde.

Preparazione:
Grattate su un piatto un poco di scorza degli agrumi.
Prendete una ciotola e spremete all'interno,  il succo delle arance, del cedro, del lime e dei mandarini. Mescolate bene il tutto.
Prendete adesso una teglia da forno e ungetela con 2 cucchiai di olio. Mettete all'interno i filetti di branzino e irrorateli con il succo degli agrumi setacciato. 
Mettete in forno a 200 gradi per 15 minuti circa. Aprite un attimo il forno e mettete sopra il pesce le scorze degli agrumi. Chiudete il forno e cuocete per altri 5 minuti.
Servite caldo.