giovedì 3 ottobre 2013
BAKED EGGS WITH SPINACHS AND CHEDDAR - UOVA AL FORNO CON SPINACI E CHEDDAR
Ingredients for 4 people:
4 organic eggs
800 grams of spinach
oil
salt and pepper
80 grams of grated cheddar
preparation:
Boil the spinach and cook for not very long time (10 minutes).
Drain them and give it a dry in a cloth.
Put the spinach in a well-oiled baking dish.
Sprinkle with cheddar cheese.
Now break over the eggs keeping it not so close to each other.
Bake at 200 degrees for 10 minutes.
Serve freshly baked.
Dosi per 4 persone:
4 uova biologiche
800 grammi di spinaci
olio
sale, pepe
80 grammi di cheddar grattugiato
Preparazione:
Lessate gli spinaci e cuoceteli per non molto tempo (10 minuti).
Scolateli e dategli un asciugata in un canovaccio.
Mettete gli spinaci in una pirofila ben oliata.
Cospargeteli di formaggio cheddar.
Adesso rompete sopra le uova tenendolo non tanto vicine una all'altra.
Mettete in forno a 200 gradi per 10 minuti.
Servite appena sfornate.