FANTASIE IN FORNO

giovedì 18 giugno 2015

STRONG GRISSINI WITH ROSEMARY - Grissini forti al rosmarino







Invia tramite emailPostalo sul blogCondividi su XCondividi su FacebookCondividi su Pinterest
Post più recente Post più vecchio Home page

Logo&Merchandising

Logo&Merchandising

CULINARY ADVICE AND COOKING SHOW AT YOUR HOME - Consulenza gastronomica e cooking show a domicilio

CULINARY ADVICE AND COOKING SHOW AT YOUR HOME - Consulenza gastronomica e cooking show a domicilio
Need advice for an unusual dish, a recipe, or a custom menu for a special occasion? - Ti serve un consiglio per un piatto inusuale, una ricetta o un menù personalizzato per un'occasione speciale?

MOST POPULAR

  • PACCHERI WITH TOMATO SAUCE, RED PEPPERS AND OLIVES (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Paccheri con sugo fatto in casa e peperoni rossi e olive
    In a first course of pasta, simple and tasty Ingredients for 4 people: 400 grams from Gragnano For the tomato sauce 600 gr...
  • CALABRIAN FUSILLI PASTA WITH LEEKS AND NDUJA SAUCE - Fusilli calabresi con porro e salsa alla nduja
    The fusilli of Vibo Valentia, also called fusilli Vibonesi are a type of pasta typical Calabrian that women continue to make at home i...
  • BUCKWHEAT GROATS "DISCS" IN SOUP WITH VEGETABLES, MUSHROOMS AND FRESH GINGER (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) -
    A very special this soup, made with the "floppy" buckwheat and so fresh ginger which as we know, very well done! ingredien...
  • THE SUNDAY'S FAGOTTINO (WITH HOMEMADE PUFF PASTRY AND HIS DESCRIPTION) - Il fagottino della domenica (cpm sfoglia fatta in casa)
    This dish is a dish that lends itself perfectly for a Sunday lunch spectacular !! The laboriousness is given by the processing of the ...
  • "SUN AND COUNTRY" BREAD (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Pane: "sole e campagna"
    Scents and colors that recall the campaign in the summer. Wonderful sensory experiences. I say no more. ingredients: 280 grams of f...
  • QUINOA SOUP WITH RED LENTILS, CHAMPIGNONS AND POTATOES (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Zuppa di quinoa con lenticchie rosse, champignons e patate
    A delicious soup with quinoa and lentils rosse..gli other two ingredients only involved to the recipe! :-) ingredients 250 grams of...
  • SALMON WITH ROCKET PESTO - Salmone con pesto di rucola
    Salmon is another incredible treat for my taste buds. The tenderness and sweetness of this flesh is truly unique. To accentuate the fl...
  • FOCACCIA WITH STRACCHINO CHEESE AND CERVERE LEEK - Focaccia con stracchino e porro d Cervere
    Finally leek Cervere arrived. This tasty vegetable flavor and fragrance truly excellent began to peep in the markets of Cuneo. I took ...
  • MEDITERRANEAN DREAM - Sogno mediterraneo
    Just a dream, a culinary apotheosis. Ingredients for 4 people: 320 grams of noodles organic Kamut 400 grams of tomato sauce previo...
  • GNOCCHI WITH TALEGGIO AND PESTO OF BASIL (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Gnocchi con taleggio e pesto di basilico
    A mix of really great flavors. 2 products of excellence fused together in a truly remarkable dish. Ingredients for 4 people: 600 gr...
  • HOME PAGE
  • LOGO

CONTACT US

Nome

Email *

Messaggio *

COURSES & INGREDIENTS

  • APPETIZERS (289)
  • BEER (4)
  • BREAKFAST (3)
  • DESSERTS AND CAKES (401)
  • ETHNIC COOKING (17)
  • EVENTS (13)
  • FIRST COURSES (861)
  • FIRST COURSES OF FISH (74)
  • FOCACCIA (16)
  • FOOD IN THE CINEMA (29)
  • HOW TO MAKE (31)
  • MAIN COURSES (32)
  • MENU DEL GIORNO (15)
  • MENU OF THE DAY (15)
  • PIZZA & FOCACCE (54)
  • QUALITY PRODUCTS (43)
  • SAUCES AND CREAMS (24)
  • SECOND COURSES (529)
  • SECOND COURSES OF FISH (191)
  • SIDE DISHES (47)
  • SOUPS AND BROTHS (142)
  • TIPS AND TRICKS (50)
  • TOURISM (3)
  • WINES FROM THE WORLD (161)
  • ZUPPE E MINESTRE (140)
  • bread (76)
  • vegan (17)
  • vegetariano (14)

ARCHIVE

  • ►  2018 (85)
    • ►  maggio (6)
    • ►  aprile (16)
    • ►  marzo (22)
    • ►  febbraio (14)
    • ►  gennaio (27)
  • ►  2017 (201)
    • ►  dicembre (27)
    • ►  novembre (42)
    • ►  ottobre (51)
    • ►  settembre (20)
    • ►  agosto (1)
    • ►  aprile (10)
    • ►  marzo (19)
    • ►  febbraio (15)
    • ►  gennaio (16)
  • ►  2016 (476)
    • ►  dicembre (21)
    • ►  novembre (27)
    • ►  ottobre (52)
    • ►  settembre (53)
    • ►  agosto (29)
    • ►  luglio (45)
    • ►  giugno (43)
    • ►  maggio (4)
    • ►  aprile (35)
    • ►  marzo (65)
    • ►  febbraio (48)
    • ►  gennaio (54)
  • ▼  2015 (370)
    • ►  dicembre (20)
    • ►  novembre (16)
    • ►  ottobre (15)
    • ►  settembre (33)
    • ►  agosto (23)
    • ►  luglio (25)
    • ▼  giugno (43)
      • PASTA OF WHOLE SPELT ALLA NORMA WITH PECORINO CHEE...
      • FILLED FOCACCIA WITH FRESH TOMATOES AND SWISS CHEE...
      • CEREALS MIX WITH VEGETABLES AND TUNA - Mix di cere...
      • ROLL OF PUFF PASTRY WITH ASPARGUS, TOMATOES AND PR...
      • SPAGHETTI OF KAMUT WITH EVO, GARLIC, PEPPER AND CH...
      • RISOTTO WITH ASPARAGUS, BACON AND SWEET SPARKILING...
      • FILLED FAGOTTINI OF MEAT WITH SCAMORZA CHEESE AND ...
      • SPICED PENNE PASTA OF WHOLE SPELT - Penne di farro...
      • SPAGHETTI OF KAMUT WITH FRESH TUNA AND TOMATOES - ...
      • PIEDMONTESE BEEF TAGLIATA WITH CAMONE TOMATOES - T...
      • THE DELICACIES OF THE PEASANT - Le delizie del con...
      • CARPACCIO OF BEEF WITH MUSTARD, PECORINO CHEESE AN...
      • BREADED CANNOLICCHI WITH MELON SAUCE - Cannolicchi...
      • STEAK OF SIRLOIN WITH CHESTNUT HONEY AND MIXED SAL...
      • STRONG GRISSINI WITH ROSEMARY - Grissini forti al ...
      • SALAD OF MUSHROOMS, PROVOLONE CHEESE, CAMONE TOMAT...
      • SALAD OF SPELT WITH VEGETABLES AND PECORINO CHEES...
      • FOCACCIA WITH STRACCHINO CHEESE AND ROSEMARY - Foc...
      • ROLLS OF BEEF MEAT WITH PORTO WINE - Involtini di ...
      • STRONG BREAD - Pane forte
      • CHICKEN BREAST WITH PEPERONATA AND NEPITELLA - Pet...
      • BREAD TYPE ALTAMURA - Pane simil Altamura
      • GREEK MOUSSAKA WITHOUT BECHAMELLE - Moussaka greco...
      • CONCHIGLIONI WITH SQUID INK, COD AND FRESH TOMATO ...
      • TROFIE WITH PESTO HOMEMADE - Trofie al pesto fatto...
      • TURKEY LEG WITH CHERRIES AND BORETTANE ONIONS - Co...
      • BIGNE' WITH CUSTARD CREAM - Bignè con crema pastic...
      • ROLLED BREAD STICKS WITH SUNFLOWER SEEDS AND YEAST...
      • SALAD OF PASTA WITH SAFFRON, PEAS, TOMATOES AND TU...
      • MACCHERONI WITH CREME FRAICHE, SALMON AND EXTRACT ...
      • FILLETS OF MACKEREL WITH ARUGULA SALAD AND TOMATO ...
      • OCTOPUS WITH MARSALA AND TOMATO SAUCE - Poliopo co...
      • CONCHIGLIONI OF GRAGNANO WITH MINT OF PANCALIERI, ...
      • SANDWICHES OF HOMEMADE BREAD WITH SAN DANIELE HAM ...
      • FROLLINI OF RICE FLOUR WITH SUNFLOWER SEEDS AND CH...
      • JOY OF FLAVORS - Tripudio di sapori
      • CHOCOLATE CUPCAKES WITH SOUR CREAM WITH CINNAMON A...
      • AROMAS THEN ONCE - Profumi di una volta
      • SPAGHETTI WITH TOMATO SAUCE "ALLA PIEMONTESE" - Sp...
      • RISOTTO WITH INK OF SQUID AND RAZOR CLAMS - Risott...
      • TUNA WITH FRESH TOMATOES AND AROMATIC HERBS - Tonn...
      • BACI DI DAMA WITH 2 FLOURS AND 2 CHOCOLATES - Baci...
      • GNOCCHI WITH SMOKED SALMON, MUSHROOMS, DOUBLE CREA...
    • ►  maggio (58)
    • ►  aprile (70)
    • ►  marzo (42)
    • ►  febbraio (25)
  • ►  2014 (1055)
    • ►  dicembre (15)
    • ►  novembre (78)
    • ►  ottobre (105)
    • ►  settembre (62)
    • ►  agosto (75)
    • ►  luglio (57)
    • ►  giugno (83)
    • ►  maggio (95)
    • ►  aprile (95)
    • ►  marzo (78)
    • ►  febbraio (107)
    • ►  gennaio (205)
  • ►  2013 (970)
    • ►  dicembre (208)
    • ►  novembre (189)
    • ►  ottobre (302)
    • ►  settembre (235)
    • ►  agosto (35)
    • ►  luglio (1)
Tema Semplice. Powered by Blogger.