martedì 31 dicembre 2013

SPAGHETTI ANCHOVIES AND CAPERS - SPAGHETTI CAPPERI E ACCIUGHE


Ingredients for 3 people:
250 grams of spaghetti
50 grams of black olives of Arma of Taggia
6 anchovy fillets in oil
15 capers in salt.
Oil, salt, pepper, parsley
garlic

preparation:
Proceed with the sauce of olive oil and garlic with a pinch of salt. Then add the capers and black olives and chopped anchovy fillets.
Cook for the whole thing and turn off the heat.
Put the water to boil, pour the noodles then drain and blow the whole thing for a few minutes.
Add the chopped parsley alsopepper and serve.
To be enjoyed with the excellent Vermentino di Sardegna.
 

Ingredienti per 3 persone:
250 grammi di spaghetti possibilmente fini
50 grammi di olive taggiasche denocciolate
6 filetti di acciughe sott'olio
15 capperi di Pantelleria sotto sale.
Olio, sale , pepe, prezzemolo
aglio
Preparazione:
Procedete con il soffritto di olio e aglio con un pizzico di sale. Aggiungete poi i capperi e le olive nere tritate e i filetti di acciughe. 
 Fate insaporire il tutto e spegnete il fuoco.
Mettete l'acqua a bollire, versate gli spaghetti poi scolate e fate saltare il tutto per qualche minuto.
Aggiungete il prezzemolo anch'esso tritato, pepate e servite.
Da gustare con dell'ottimo Vermentino di Sardegna.