FANTASIE IN FORNO

lunedì 19 agosto 2013

ADD BRUNELLO DI MONTALCINO

Invia tramite emailPostalo sul blogCondividi su XCondividi su FacebookCondividi su Pinterest
Post più recente Post più vecchio Home page

Logo&Merchandising

Logo&Merchandising

CULINARY ADVICE AND COOKING SHOW AT YOUR HOME - Consulenza gastronomica e cooking show a domicilio

CULINARY ADVICE AND COOKING SHOW AT YOUR HOME - Consulenza gastronomica e cooking show a domicilio
Need advice for an unusual dish, a recipe, or a custom menu for a special occasion? - Ti serve un consiglio per un piatto inusuale, una ricetta o un menù personalizzato per un'occasione speciale?

MOST POPULAR

  • PACCHERI WITH TOMATO SAUCE, RED PEPPERS AND OLIVES (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Paccheri con sugo fatto in casa e peperoni rossi e olive
    In a first course of pasta, simple and tasty Ingredients for 4 people: 400 grams from Gragnano For the tomato sauce 600 gr...
  • CALABRIAN FUSILLI PASTA WITH LEEKS AND NDUJA SAUCE - Fusilli calabresi con porro e salsa alla nduja
    The fusilli of Vibo Valentia, also called fusilli Vibonesi are a type of pasta typical Calabrian that women continue to make at home i...
  • BUCKWHEAT GROATS "DISCS" IN SOUP WITH VEGETABLES, MUSHROOMS AND FRESH GINGER (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) -
    A very special this soup, made with the "floppy" buckwheat and so fresh ginger which as we know, very well done! ingredien...
  • THE SUNDAY'S FAGOTTINO (WITH HOMEMADE PUFF PASTRY AND HIS DESCRIPTION) - Il fagottino della domenica (cpm sfoglia fatta in casa)
    This dish is a dish that lends itself perfectly for a Sunday lunch spectacular !! The laboriousness is given by the processing of the ...
  • "SUN AND COUNTRY" BREAD (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Pane: "sole e campagna"
    Scents and colors that recall the campaign in the summer. Wonderful sensory experiences. I say no more. ingredients: 280 grams of f...
  • QUINOA SOUP WITH RED LENTILS, CHAMPIGNONS AND POTATOES (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Zuppa di quinoa con lenticchie rosse, champignons e patate
    A delicious soup with quinoa and lentils rosse..gli other two ingredients only involved to the recipe! :-) ingredients 250 grams of...
  • SALMON WITH ROCKET PESTO - Salmone con pesto di rucola
    Salmon is another incredible treat for my taste buds. The tenderness and sweetness of this flesh is truly unique. To accentuate the fl...
  • FOCACCIA WITH STRACCHINO CHEESE AND CERVERE LEEK - Focaccia con stracchino e porro d Cervere
    Finally leek Cervere arrived. This tasty vegetable flavor and fragrance truly excellent began to peep in the markets of Cuneo. I took ...
  • MEDITERRANEAN DREAM - Sogno mediterraneo
    Just a dream, a culinary apotheosis. Ingredients for 4 people: 320 grams of noodles organic Kamut 400 grams of tomato sauce previo...
  • GNOCCHI WITH TALEGGIO AND PESTO OF BASIL (RECETTE AUSSI EN FRANCAIS) - Gnocchi con taleggio e pesto di basilico
    A mix of really great flavors. 2 products of excellence fused together in a truly remarkable dish. Ingredients for 4 people: 600 gr...
  • HOME PAGE
  • LOGO

CONTACT US

Nome

Email *

Messaggio *

COURSES & INGREDIENTS

  • APPETIZERS (289)
  • BEER (4)
  • BREAKFAST (3)
  • DESSERTS AND CAKES (401)
  • ETHNIC COOKING (17)
  • EVENTS (13)
  • FIRST COURSES (861)
  • FIRST COURSES OF FISH (74)
  • FOCACCIA (16)
  • FOOD IN THE CINEMA (29)
  • HOW TO MAKE (31)
  • MAIN COURSES (32)
  • MENU DEL GIORNO (15)
  • MENU OF THE DAY (15)
  • PIZZA & FOCACCE (54)
  • QUALITY PRODUCTS (43)
  • SAUCES AND CREAMS (24)
  • SECOND COURSES (529)
  • SECOND COURSES OF FISH (191)
  • SIDE DISHES (47)
  • SOUPS AND BROTHS (142)
  • TIPS AND TRICKS (50)
  • TOURISM (3)
  • WINES FROM THE WORLD (161)
  • ZUPPE E MINESTRE (140)
  • bread (76)
  • vegan (17)
  • vegetariano (14)

ARCHIVE

  • ►  2018 (85)
    • ►  maggio (6)
    • ►  aprile (16)
    • ►  marzo (22)
    • ►  febbraio (14)
    • ►  gennaio (27)
  • ►  2017 (201)
    • ►  dicembre (27)
    • ►  novembre (42)
    • ►  ottobre (51)
    • ►  settembre (20)
    • ►  agosto (1)
    • ►  aprile (10)
    • ►  marzo (19)
    • ►  febbraio (15)
    • ►  gennaio (16)
  • ►  2016 (476)
    • ►  dicembre (21)
    • ►  novembre (27)
    • ►  ottobre (52)
    • ►  settembre (53)
    • ►  agosto (29)
    • ►  luglio (45)
    • ►  giugno (43)
    • ►  maggio (4)
    • ►  aprile (35)
    • ►  marzo (65)
    • ►  febbraio (48)
    • ►  gennaio (54)
  • ►  2015 (370)
    • ►  dicembre (20)
    • ►  novembre (16)
    • ►  ottobre (15)
    • ►  settembre (33)
    • ►  agosto (23)
    • ►  luglio (25)
    • ►  giugno (43)
    • ►  maggio (58)
    • ►  aprile (70)
    • ►  marzo (42)
    • ►  febbraio (25)
  • ►  2014 (1055)
    • ►  dicembre (15)
    • ►  novembre (78)
    • ►  ottobre (105)
    • ►  settembre (62)
    • ►  agosto (75)
    • ►  luglio (57)
    • ►  giugno (83)
    • ►  maggio (95)
    • ►  aprile (95)
    • ►  marzo (78)
    • ►  febbraio (107)
    • ►  gennaio (205)
  • ▼  2013 (970)
    • ►  dicembre (208)
    • ►  novembre (189)
    • ►  ottobre (302)
    • ►  settembre (235)
    • ▼  agosto (35)
      • RISI E BISI - RICE AND PEAS
      • PAGE OF THE WINE UPDATED
      • PAGE OF THE WINES UPDATED
      • AGNOLOTTI CASERECCI CON BURRO FUSO AL ROSMARINO - ...
      • PAGE OF THE WINE UPDATED
      • BAGNA CAODA PIEMONTESE (ORIGINALE) - PIEDMONTESE ...
      • UPDATED PAGE OF THE WINES
      • UPDATED PAGE OF THE BEER - PAGINA DELLE BIRRE AGGI...
      • UPDATED THE PAGE OF THE TOURISTIC NOTE (Also in Es...
      • PAGE OF THE WINES UPDATED
      • PAGE OF THE WINE JUST UPDATED
      • ADD PAGE OF THE BEERS - AGGIUNTA PAGINA DELLE BIRRE
      • UPDATED PAGE OF WINES
      • PAGE OF THE WINE UPDATED
      • ADD IN LITTLE NOTES IN THE PAGES OF THE WINES
      • PAGE OF THE FOOD UPDATED. AGGIORNATA PAGINA DEGLI ...
      • NEW PAGE CREATED - NUOVA PAGINA CREATA
      • UPDATE THE PAGE OF THE TOURISM - AGGIORNATA LA PAG...
      • NEW WINES UPDATES- NUOVI VINI AGGIUNTI
      • 4 NEW DATES FOR OCTOBER FESTIVALS. 4 NUOVI INSERIM...
      • ADD BRUNELLO DI MONTALCINO
      • CREATE A SPECIAL PAGE FOR THE XXII FESTIVAL OF THE...
      • 8 NEW WINES UPDATES IN THE WINE'S PAGE - 8 NUOVI V...
      • NEW WINES UPDATES
      • UPDATED WINE'S CORNER PAGE. AGGIORNATA LA PAGINA D...
      • UPDATED THE PAGE OF THE TOURISM
      • UPDATED ENOGASTRONOMIC DATES OF OCTOBER
      • NEW WINES UPDATES
      • WINE'S PAGE UPDATED
      • WINE'S POST UPDATED
      • UPDATED PAGE OF THE EVENTS FOR THE MONTH OF SEPTEM...
      • NEW VILLAGE ADD-IN - AGGIUNTO NUOVO PAESE
      • NEW PAGE DEDICATED TO THE TOURISM - NUOVA PAGINA D...
      • Buonasera Aggiornate, con alcuni nuovi inserimenti...
      • VINI ROSSI PIEMONTE - RED WINES OF PIEMONTE
    • ►  luglio (1)
Tema Semplice. Powered by Blogger.